U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Steirische Harmonika School Rene Slapak

 

Steirische Harmonika School Rene Slapak werd in 2010 opgericht. Inmiddels is de school een begrip in de regio en hierbuiten. 

Alle lessen ( buiten de repetities gezamenlijk ) vinden individueel plaats in de hiernaast getoonde ruimte.

De steirische harmonika school werkt via een uniek concept dat bedacht is door Rene Slapak. Het numeriek systeem waarmee gewerkt wordt heeft i.s.m. een digitale geluidsopname en 1 uur privé les een positief resultaat. De les wordt individueel bepaald. Gewerkt wordt in een vijftal niveaus.

Tijdens de les wordt er een splitsing gemaakt in nieuwe stof en herhaling. Het eerste half uur van de les wordt er gestart met nieuwe stof, waarna het laatste half uur de les van de keer ervoor muzikaal uitgewerkt wordt.

De muzikaliteit ("van uit het hart spelen") is van groot belang. Techniek komt, hoe verder het niveau vordert, steeds meer naar voren. 

In aanvulling op de les is er een gezamenlijke repetitie waarbij het leren samenspelen naar voren komt. Dit gebeurt binnen de DSH-club ( Klik voor meer info boven op DSH Club ).

Deze groep wienerspelers bestaat alleen uit  mensen die in de harmonika school van Rene Slapak muzikaal actief zijn.

Plezier, muzikaliteit en kwaliteit van het bespelen van de Steirische Harmonika staat bij Harmonika school Rene Slapak op de voorgrond.

Voor info: rslapak75@gmail.com of Tel. 045-5432416

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?