U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Leo Bemelen

Mijn passie voor de Steirische Harmonika muziek heb ik altijd al gehad, maar nooit de tijd ervoor vrij kunnen maken vanwege mijn werk. We gingen vaak naar Oostenrijk op vakantie en dan pakte mij die mooie Steirische Harmonika  muziek weer.   Ik kom uit een muzikale familie, mijn vader speelde accordeon, mijn moeder gitaar en mijn broers accordeon en gitaar.

Twee en een half  jaar geleden ben ik naar Dera gestapt om een  Steirische Harmonika te kopen. Heb me toen lesboeken gekocht en ben begonnen met lessen te volgen van het  5 vinger  Michlbauer systeem. Na enkele maanden gingen de lessen niet meer door omdat mijn leraar gestopt was  wegens ziekte.

In  maart 2017 ben ik begonnen bij Rene Slapak  (Dreiländer Steirische Harmonika School)  een perfect systeem, welk mij zeer goed bevalt. Momenteel speel ik al de nodige stukken zonder boek.

Tevens ben ik lid van de Dreilánder Steirische Harmonika Club en houden wij gezamenlijk om de drie weken repetitie.  Dit is heel leerrijk en heel goed voor podium ervaring op te doen.  
Het is een hechte club en ik hoop dat ik nog lang muziek kan maken en ervan kan genieten.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?